شرکت های فایزر و مادرنا حاضر به فروش واکسن به پاییتخت هند نشدند

شرکت های فایزر و مادرنا از بزرگترین تولید کنندگان واکسن کرونا در جهان به طور مستقیم از فروش واکسن به دهلی خودداری کردند.

به گزارش مشرق از ایندیا اکسپرس، "آرویند کجریوال" وزیر ارشد دهلی دوشنبه شب گفت که شرکت های فایزر و مادرنا با آنها ارتباط برقرار کرده و به آنان اعلام کرده اند که واکسن را به ایالات نمی فروشند، بلکه فقط با دولت هند معامله خواهند کرد.

به دنبال شیوع روزانه کرونا در هند کجریوال همچنین گفت که وی شخصاً با تولیدکنندگان واکسن کرونا در سطح جهانی وارد گفتگو شده است و هزینه مانعی برای تهیه واکسن نخواهد بود.

"مانیش سیسودیا" معاون وزیر ارشد دهلی گفت: واکسن ها قوی ترین سلاح علیه بیماری کووید ۱۹ هستند در همین مورد دهلی روند واکسینه شدن در بیمارستان ها، مدارس و داروخانه ها را به کار گرفته و ۴۰۰ مرکز گروه سنی ۱۸-۴۴ سال و ۶۵۰ مرکز برای گروه سنی بالای ۴۵ سال راه اندازی شده است.

سیسودیا تاکید کرد که کل کشور هند به دلیل برنامه ریزی ضعیف با این مسئله روبرو شده است..

با تشدید شمار مبتلایان کرونا در هند و دیگر کشورهای جهانی، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل از دولت‌ها خواست تا منطق زمان جنگ را برای مقابله با بروز نابرابری‌های شدید همه گیری کرونا اعمال کنند. وی هشدار داد که برغم پیشرفت سریع واکسیناسیون در مناطق ثروتمند جهان، بحران هنوز پایان نیافته است.

گوترش تاکید کرد: با وضعیتی روبه رو هستیم که کشورهای ثروتمند اکثریت مردم خود را واکسینه می‌کنند و اقتصاد خود را بازگشایی می‌کنند، در حالی که ویروس همچنان با جهش در فقیرترین کشورها موجب رنج عمیق است.

اگرچه در کشورهایی مانند آمریکا روند واکسیناسیون با سرعت زیاد در حال انجام است و در انگلیس و سرزمین های اشغالی محدودیت های تردد کرونا روز به روز در حال کاهش است اما از طرف دیگر شیوع مرگبار کرونا در هند، برزیل و سایر کشورها شمار جهانی مرگ و میر کووید ۱۹ را به سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسانده است.

هند در هفته‌های اخیر شاهد صحنه های هولناکی از جمله کمبود شدید اکسیژن در بیمارستان ها و کم بودن محل برای سوزاندن اجساد بوده است، اگرچه تعداد شیوع روزانه جدید کرونا در شهرهای بزرگ این کشور کاهش یافته است.

آخرین آمار نشان می‌هد، شمار مبتلایان به این بیماری در هند به ۲۶ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۲۲۰ نفر و مرگ و میر ناشی از آن نیز به ۳۰۶ هزار و ۸۶۵ نفر رسیده است.

همچنین شمار بهبود یافتگان کووید ۱۹ در هند ۲۴ میلیون و ۲۲ هزار نفر گزارش شده است.

براساس آمارهای ارائه شده توسط وب سایت ورد متر، پس از آمریکا، هند، برزیل، فرانسه، ترکیه و روسیه به ترتیب دارای بیشترین مورد ابتلا به بیماری کرونا در جهان هستند.

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، نوع هندی ویروس کرونا به دلیل «جهش مضاعف» قدرت سرایت بیشتری نسبت به دیگر گونه‌ها دارد.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
    3 0
    سلام برای کوبیدن آن ها به عدم صداقت متوسل نشوید.
    • امیر IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۶
      0 0
      دوست عزیز این مطلب راسته!!!! ثانیا شما خدا وکیلی خسته نشدین اگر هم از آمریکا واکسن بخوایم هم بهمون نمیدن برو اخبار آمریکا رو دنبال کن ببین چندین میلیون دوز واکسن فایرز رو انبار کردن و به کسی هم نمیدن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس